Viktor Byhr, 34 före detta medlem i svenska actionlandslaget. Efter avslutad inlinekarriär började livet förfalla och precis på gränsen till totalt haveri hittade han sporten OCR, hinderbanelopp. Något som Viktor tävlar i på elitnivå. Igår hade han smygöppning för sitt nya projekt, The OCR Gym.

– The OCR gym ska bli en plats där människor kan växa. Nå nya mål och bli den bästa versionen av sig själva. Fokus är på prestation och vilja, inte på utseende, läggning, tro, klädsel, social bakgrund eller liknande. Vill du förbättra ditt liv och är beredd att kämpa för det? Kom ut hit så hjälper jag dig. Jag vet hur det är att må skit och att sakta byta ut det mot att må och känna sig bättre.

Den kuperade tomten finner man i utkanten av Göteborg, Lilla Viken i Bohus. Ett bergigt område med naturligt byggda hinder. Det finns även en asfaltsplan, perfekt för cirkelträning. Viktor är sedan tidigare utbildad ocr-instruktör och kommer att bedriva olika varianter av träning utomhus tillsammans med sin vän Jorge Lattof.

– Det blir blandade pass anpassade för obstacle course racing. Till exempel cirkelpass där hinder och olika rörlighetsövningar kombineras med styrka och kondition. Hela kroppen kommer att få en omgång varje gång hehe. Springer du lopp utomhus så tränar du med fördel utomhus. Man kommer även kunna testa skor hos då vi har ett samarbete med Ice Bug.

– Jag tror på ödmjukhet och förståelse. Min passion är att se andra lyckas med saker. Jag lever efter mottot, att träna hårt så blir tävlandet/livet lätt.

viktor + apa

Triss

Viktor Visar

Det unika träningscentret riktar sig till de personer som vill må och känna sig bättre samt alla som tänkt, ska eller vill springa ett hinderbanelopp likt Toughest eller Tough Viking. Igår var det smygöppning och Monkeyswing infann sig för att smaka på konceptet. Den 24 september är det dags för den riktiga öppningen, innan dess skall Viktor försöka slå sig in i TV-världen.

– Jag ska på uttagning till ett TV-program där man ska klättra och leka…
Castingen är den 18 september så helgen efter det slår vi på den stora trumman.

The OCR Gym
The OCR Gym

Vackert belägen i Ale kommun. Cirka 20 minuter med bil från Göteborg längs E45 mot Karlstad eller en tur med buss 402 från Backaplan. Det går även tåg till Bohus från Göteborgs Central.
Adress: Viken 175, Bohus

Månadskort 350:-
Fri träning och deltagande på alla grupp-pass i mån om plats

Dagskort 100:-
Får delta på alla grupp-pass den dagen

Enbart grupp-pass 80:-

Klicka här för mer info

Flagga

 

Patric Olé

Patric Olé

Chefredaktör | patric@monkeyswing.se