För första gången besöker samtliga medlemmar i Team Farang Sverige. Den välkända freerunning-gruppen besöker trampolinparken Bounce i Malmö och Stockholm där de kommer att erbjuda akrobatik i världsklass för alla adrenalinstinna hoppentusiaster. 

I juli får actionparken Bounce i Stockholm (22 juli) och Malmö (24 juli) besök av Team Farang. Det blir den prisbelönta freerunning-gruppens första besök i Sverige under två dagar där personer i alla åldrar får lära sig att tricksa som proffsen.

Shaun Wood, en av grundarna av gruppen som nu är med och leder Bounce Malmö, talar om en fartfylld upplevelse för besökaren.

– Alla som är fans av freerunning/parkour och intresserade av att lära sig trick från några av de bästa i branschen bör ta sig till Bounce i Stockholm eller Malmö. Då alla i teamet kommer från olika delar av världen är det ovanligt att vi är på samma plats, så det gäller att passa på, säger Shaun Wood.

Team Farang bedömer tävling
Under besöket kommer även en tävling i freerunning äga rum för alla som vill delta. Team Farang är domare i denna trickkamp för den våghalsige. Teamet börjar med att besöka Bounce i Stockholm 22 juli och fortsätter sedan till Bounce i Malmö 24 juli. Evenemanget är öppet för alla och pågår 18.00-21.00. Biljetterna säljs för 350 sek.

För biljetter, vänligen besök: https://www.bounceinc.se/farang-jam#/


Om Team Farang:

Team Farang består av Jason Paul, Zen Shimada, Anan Anwar, Dominic Di Timasso och Pasha the Boss. Med medlemmar från olika delar av världen har de hjälpt till att driva sporten framåt. Laget ses som en av världens bästa och har tillsammans vunnit Red Bull arts and motion sex gånger. Laget står även bakom streetklädmärket Farang Clothing.

Bounce är världen där väggen blir golv och gravitationslagen inte längre gäller.

Med mer än hundra sammankopplade trampoliner inrymda i stora färgstarka industrilokaler sprider sig detta fenomen runt om i världen. Nu kommer det ledande trampolinekonceptet Bounce äntligen till Sverige bygger Europas största trampolinpark.

På denna urbana lekplats finns något för oss alla: minihopp, dodgeball, basketball slamdunk, performance jumping, freerunning och parkourbana. Vi mår bra av att röra oss och Bounce gör actionsporten tillgänglig för alla.

Det finns ca 300 trampolinparker runt om i Världen. Bounce kommer från Australien och har idag 12 parker och 12 är på väg att öppnas under 2016.