Jag vill uppnå nya mål och uppleva nya saker.

Känna nya känslor och leva ett liv som jag många gånger drömt om.

Med många sunda vänskapsrelationer, kärlek och flera olika djur att umgås med. Get, höns, får, hundar, get igen, dvärgget, ja mycket olika djur att umgås med helt enkelt. En vardag som består av gårdssysslor och skötsel av djur.

Massor med jobb utan att jobba för någon. Samtidigt som pengar hoppar omkring på Internet och jobbar för mig.

Jag vill ha ett kort som när det går ut efter att ha tjänat kapitalismen troget i tre år aldrig har sett texten medges ej.

Trots detta så sparar jag ingenting.

Jag gör hellre av med pengar på t.ex. lopp för mig och mina vänner, middagar och klockor.

Tre bra investeringar för den som vill ha härliga minnen och trevliga stunder till vilka man kommer i tid. Tre rätt dåliga investeringar för den som vill ha en gård.

Ett stort framsteg är att jag slutat investera i knark och sprit. De två sämsta sakerna man kan lägga massa pengar på. Jag har lagt över 1.000.000 på det som jag vet om.

Inte så mycket ändå. En svensk miljon skapar inga rubriker i världen. Men den kunde skapat jävligt fina rubriker för mig nu när jag bygger en hinderbana. Jag gråter som tur är inte över uppsnortad eller spilld mjölk.

Jag fokuserar istället på att tjäna nya pengar och gläds åt att jag inte knarkar längre.

För att få saker jag aldrig har haft behöver jag göra saker jag tidigare inte gjort.

Jag har aldrig varit bra på att spara. Det är typ det tråkigaste jag kan tänka mig. Jag är såklart total nybörjare på det då jag aldrig ägnat det mycket tid.

Jag vill inte säga att jag är dålig på det eftersom att säga att man är dålig på något får det att låta som att man försökt bli fullärd och misslyckats.

Väldigt få människor har hängivet engagerat sig i något under flera år och genom det blivit sämre på vald aktivitet än vad dom var när dom började.

Jag ,och säkert många andra också, har däremot undvikit att göra saker som utmanar oss och skrämmer oss.

Jag har avstått från att agera på nya sätt då det kommer till pengar och därför har jag ingen gård med dvärggetter på idag. Haha alltså kolla in den afrikanska dvärggeten och säg att du inte vill ha en. Du ljuger. (Länk nedan)

Oavsett vilken förändring vi vill ha i livet så gäller det att våga vara annorlunda.

Jag är överdrivet bra på träning och hälsa så där kan jag fortsätta bete mig som jag gör. När det kommer till ekonomi däremot så ska jag fokusera mer på geten än på kortsiktiga köp för nöje. Som t.ex. då jag köpte denna blogadressen för 10k. Men det är ju iofs typ en apa så det är iaf på väg åt rätt håll. Gården jag kommer snart!

Veckans utmaning. Bete sig annorlunda inom ett område där vi vill ha en förändring.

Kolla in den afrikanska dvärggeten här på denna fina blogg jag hittade.

I Nov 2017 bildade jag DITTDET AB med fokus på träning. I dag den 18 oktober har jag sålt träningspass och träningsresor för 850k i ABt och andra bolag. Så något rätt har man iaf gjort ekomiskt. Nu ska man bara se till så att nästa 850k inte har så bråttom ut från kontot. ?