Efter en stunds förkylning har jag nu haft en vecka med helt ok träning.

Dock max två pass per dag och oftast bara ett. Idag öste jag på lite och det kändes superfint så nästa vecka ökar jag upp mängden något mer så att jag snart är tillbaka med 2-3 pass om dagen inför kommande OCRsäsong.

Jag ska köra en ny serie i år där jag aldrig varit med tidigare så det känns kul. Det är kul att göra nya saker.

Idag körde jag 6km tröskel i form av 3km kuperad snöväg uppför för att sedan vända på klacken och köra samma sträcka ner igen. Höll 4.10 i snitt. Kändes helt ok så fort det var över. Stundtals lite tungt men inte så konstigt då det var första zon5 passet på länge. Av 25min låg jag i zon5 23 in så det får jag vara nöjd med. Första km uppför gick på 3.58 vilket är en måltid för hela rundan. Kommer dit snart känner jag. Före VM körde jag hela stigningen och ner igen Totalt 10km i 4.10 snitt.

Varje gång jag funderar på att sänka farten lite lite så att det blir bekvämt tänker jag på alla grymma personer som jag har förmånen att få träna och då kämpar jag istället järnet för att försöka vara lika grym som dom är.

Efter löpningen åt jag lite soppa och tog en bastu hos Icebug innan jag hoppade i bilen och drog till Öjersjö med Jäger och två polare till honom och körde 12km längd i lugn och fin takt. Jag kände stundtals att jag kunde åka med bra känsla och blicken högt.

Riktigt bra lågpulspass på nästan två timmar varav merparten i zon1 och zon2.

Är alldeles för ostabil för att kunna åka fort vilket är perfekt för då får jag en bra genomkörare av hela kroppen på mina lågpulspass sålänge snön stannar kvar.