Jag älskar socker. Precis som alla människor som provat.

Jag kan lätt vara på en fest utan att dricka eller dra linor. Det var inte så svårt att lära sig som jag först trodde.

Socker däremot. Det är enormt svårt att vara vart som helst och inte bli sugen på socker. Den vita döden. Döden för min sömn och mitt humör. Döden för mitt fokus och min känsla av välmående.

Dessutom så vill folk ofta ge mig socker trots att jag ökar risken för både cancer och diabetes om jag äter det. Hej Jag vill att du ska dö så jag vill ge dig den här bullen.

Du som inte har någon tumör ännu kanske vill ha lite glass?

Nej så är det ju ingen som säger.

Det myglas och smygs in i vardagen som den värsta kontorssnortaren inte ens skulle lyckas dölja bättre.

Fredagsmys och fika. Högar med socker dolt i kakor, bullar och kaffekoppar. Mer energi än två unga inlineåkare som tryckt i sig sin kompis concerta på en fest. Och det är ju ett dumt och förfärligt beteende. Att missbruka.

Som tur är så missbrukar alla socker så det stadiet av överdoserande är normen så där slipper man iaf skämmas. Om någon skulle ge sina barn en femma gräs på bussen skulle nog de flesta påpeka att det var olämpligt, trots att barnen inte ens kan dö av det. När folk delar ut socker dolt i diverse ”belöningar” till sina barn är det ingen som bryr sig eller ens höjer på rövhålet. Ännu mindre på ögonbrynen. Inte den minsta reaktion. Va duktig du är lilla klon, här ta en ökad risk för ett liv med sjukdomar och skölj ner med lite dålig sömn.

Och alla som tränar och på grund av det ” kan äta massor av socker för jag blir ändå inte tjock” hahahaha. Orkar inte ens. Sjukt osmart att förstöra alla pass med näringsfattig mat och godis.

Jag gör också det. Eftersom alla gör det. Mer eller mindre men om du hävdar att du inte gör det så ljuger du förmodligen. Om inte så ta lite jävla godis och bete dig som folk. Folk på väg mot ett plågsamt förfall.

En gång i veckan äter jag godis och medvetet socker. I lördags åt jag förmycket så idag är jag riktigt sur och det var inte värt det.

Nästa lördag är det VM och jag springer i herrar elit. Fy fan va mycket socker det kommer bli.