Ett intelligent, smartare och godare alternativ till energidrycker som inte ger några negativa effekter. 

Foci intelligent energizer är nästa generations funktionella dryck som är fri från koffein samtidigt som den bidrar/stödjer din fysiska och mentala prestation. Drycken är unikt framtagen med experter där de har superfood rötter som maca och rysk rot istället för koffein. Finns i fyra smaker, tre med kolsyra och en okolsyrad. Naturligt mineralvatten, vitaminberikad och bcaa. Rullar ut på marknaden nu och kommer att vara på Fitness Festivalen.

Thomas Johansson har jobbat i kosttillskotts-branschen länge. Han kommer senast från Peoples Choice AB som sålde drycken Celsius och efter sin resa där ville han skapa en koffeinfri produkt från grunden som gav en naturlig energi och fokusering utan negativa effekter, dessutom med ett innehåll som slår allt på marknaden idag. 

Allt i produkten är framtagen för att få energi och fokus under en längre period med en stabilare kurva. Dagens produkter har en snabb topp sedan kommer dippen som hamnar på en nivå som var under där du var när du drack den först. Sedan ligger koffeinet kvar i kroppen ca 6 timmar och skapar en oroande känsla, till och med sömnsvårigheter. Foci är nya generationens energidryck utan negativa effekter, Thomas Johansson, Ceo/Founder, Foci

För mer info, besök focisverige.se