Klockor är jätteroliga. Jag föredrar automatiska ur framför digitala. Förutom då jag tränar. Digitala är enklare att mäta tid och distans med då dom sköter det helt själva via GPS.

Förra helgen sprang jag ett ultra klockan gav mig 86km på ca 10.5h. Bilden nedan. Och sedan sa den det dummaste jag hört.

Efter att ha käkat och gått runt lite samt vilat så åkte jag hem och satt då still i bilen i 1.5h.

Då säger den dumma jvla lilla roboten såhär:

Man kan tycka att den 1. Ska skita i hur jag har det med min vikt. Och 2 ska fatta att om jag gjort 1068% av min dagliga målstatus så ska den säga något av tre saker: 1 Grattis. 2. Akta så du inte övertränar förmycket av det härliga är farligt. 3. Ursäkta att jag stör men vill du ha en glass.

Jag har inte använt klockan på 9 dagar då jag har läkt mitt knä och tränat lite eller inget alls. Lite för mig är ca 4 korta pass på en vecka. Så idag då jag synkade klockan med appen möttes jag av detta. Skärpning med hetsen tack. Onödigt att ha i en annars helt perfekt produkt.