De sista dagarna på Julkadensen var jag inte speciellt sugen på att dra ut och springa. Jag har haft veckor med liknande volym tidigare men inte fördelat på detta sätt med långa rundor i ett svep. Det var ju givetvis frivilligt hur man sprang och jag kunde delat upp. Då jag inte gjort det tidigare så kändes det bättre att dra allt i ett svep kalendern ut.

Trots opeppen inför alla de sista 4 rundorna så var känslan i steget väldigt skön under alla turer.

Julkadensen är alltså en julkalender där du springer dagens datum i km. 1,2,3,4, osv km till och med julafton med 24km.

Fick lite klassiskt pungskav under de sista 6km på julafton men utöver det lilla julpaketproblemet så gick allt Strålande. Nu ser jag mest fram emot att köra en chokladkalender nästa år men man vet aldrig.Julafton var klart bästa dagen då jag dirket efter rundan dök rätt ner i ett hav av mat. Älskar dessutom sill och ägg så det var ju en perfekt dag på den fronten. Väldigt glad över att jag fullföljde denna utmaning eftersom det inte hade vart något problem alls att avbryta och för att jag verkligen inte ville fortsätta. Jag växte lite av att löpa linan ut så att säga.