Amerikanska och norska Ninjor utmanar svenskarna under Kroppslabbet Ninjatävling IV!

Kroppslabbet Ninjatävling IV växer så det knakar! Nya spektakulära hinder, nya Ninja-atleter från andra länder och framförallt dubbelt så många deltagare än tidigare.

Kroppslabbet arrangerar för 4:e gången i ordningen Ninjatävling i Lidköping. På listan över deltagare återser vi bland annat sommarens giganter och medaljörerna Alexander Mars, Simon Winge och Axel Mendes.

Den trefaldige mästaren Alexander Mars kommer denna gång få extremt hårt motstånd i vinterns tävling där vi även hittar namn som Nathan Burkhalter från USA med meriter från Amerikanska Ninja Warrior, David ”Kylskåpet” Johansson som kom näst längst i Ninja Warrior Sverige 2016 samt Oskar Öhrn och Linda Digby som också de gick till final i Ninja Warrior Sverige 2016.

– Det är oerhört kul att det är så många gamla Ninja Warrior-deltagare som kommer till oss men roligast är nog att deltagarantalet för tjejerna ökat med mer än det dubbla mot tidigare tävlingar. Det visar på att detta är en framåtgående sport både för tjejer och killar, säger Jimmy Kjell, speaker och delägare av Kroppslabbet.

Det är inte bara tidigare Ninja Warrior deltagare som dyker upp i startlistorna, Team Kroppslabbet har ett tiotal tävlande, flera som debuterar och ska försöka hålla kvar den ärofyllda pokalen i Skaraborg. Även deltagare från vårt grannland Norge reser långväga för att delta i Kroppslabbets Ninjatävling IV.

– Det är väldigt roligt att det är ett sådant intresse, Anmälningarna trillar in hela tiden! Vi får snart sätta ett stopp för att klara av att genomföra tävlingen på bästa sätt. Det är redan nu dubbelt så många mot tidigare tävlingar, säger en glad Jonas Nordmark, tävlingsledare.

Tävlingen startar kl.11.00 lördag den 10:e februari och håller på hela dagen fram till ca. kl.19.00. De två första banorna får alla anmälda deltagare genomföra, efter bana två går de bästa vidare till bana 3 och 4 där det avgörs.

kroppslabbet.se

Läs och spana in mer om fyra av deltagarna genom att klicka på respektive namn