Unders mars 2018 kombinerar Mikes Gym’s sin förstklassiga träningsanläggning i Marbella med teknikkunskap i elitklass från två utav Campens favoritambassadörer och gästtränare, Fanny Josefine och Alex Mars. Campen omfattar 4 dagar och 4 nätter med upp till tre anpassade träningspass varje dag som skräddarsys till dina förutsättningar, målsättningar och tekniska förmågor.

Det här ingår i campen:

Instagram och tränings fenomenet – Fanny Josefine och Ninja Warrior experten – Alex Mars, även ägare och grundare av Extremfabriken samarbetar med Campen för att ge dig en unik träningssemester utan dess like på Mike’s Gym i Merbella.

Under vistelsen så ges ni en fantastisk möjlighet att få teknik- och träningstips från dessa två galet talangfulla atleter som bidrar med sina snudd på omänskliga färdigheter tillsammans med Mike’s Gym’s egna team av tränare.

Campen är all-inclusive med bekvämt boende på anläggningen och tre näringsrika mål mat lagas av campens egna kock dagligen.

Camp Ninja kommer utöver träningspass på campens egna enorma hindernbana, härliga beach-workouts, utflykt och hike upp i de Andalusiska bergen och traillöpning i de omkringliggande bergen även väva in Ninjainspirerad träning tillsammans med Fanny och Alex som ger er en inblick i deras otroliga förmågor och träningen som tog dom dit.

Oavsett om du är en nybörjare som bara vill ha lite kul, en motiverad Ninja Warrior eller OCR utövare som vill ta sin teknik till nästa nivå – Camp Ninja tillsammans med Fanny och Alex kommer både låta dig förbättra dina färdigheter och se till att ni har riktigt, riktigt skoj. Missa inte chansen!


Priset inkluderar, 3 mål mat per dag, personlig träning, 24/7 tillgång till hela gymmet, dedikerad träning i gymmets hinderbana och transport till och från flygplatsen.

Camp Ninja Pris: 640€ per person för fyra nätter