När jag var yngre så flyttade jag mycket. Då var det mest en flykt från oönskade beteenden. Flyttade från Göteborg för att jag tog för mycket grejer här och hade efter en rätt kort tid i min nya stad oavsett om det var Stockholm eller Linköping börjat med exakt samma mönster.

Nuförtiden flyttar jag mest tankarna. Och det fungerar kanon. Då jag har det riktigt riktigt tufft på tävling eller träning så brukar jag flytta tankarna till något jag älskar. Det kan vara till stunder med Nicole eller till tanken på hundarna Sputnik och Tuben då dom gör något gölligt eller bara sover gött brevid mig.

Då fylls hela huvudet med en ökad boost och kampen mot vad det nu är blir lättare att hantera.

På ett sätt flyttar jag fortfarande då något blir jobbigt men inte utan att möta det jobbiga.

En klar förbättring.

Prova du också, använd tankens kraft nästa gång du möter något jobbigt och helt enkelt tänk dig själv genom situationen. Genom att fylla huvudet med glada och positiva tankar.

Frasse och Etna. Aka Sputnik och Tuben. Aka DJ skinny Pete and MC NoManeee. Aka Wennet och Griggly. Aka Kent och Bent. Osv osv.

Ja kärt barn ha många namn. ?