OCR WC, Obstacle Course Racing World Championships är ett världsmästerskap inom hinderbana. Människor från jordens alla hörn har kvalat in genom olika hinderbanetävlingar. En av de som lyckats med bedriften är Linda Luts, 27. Monkeyswing passade på att ta ett snack med henne innan avfärd till Kanada, Ontario där mästerskapet äger rum.

Det hela pågår mellan 14-16 oktober, i morgon svävar Linda iväg från Danmark, Köpenhamn.
På lördag kommer hon att tävla individuellt i åldersgruppen 25-29, söndagen innebär lagtävling.

– Att tävla i lag ser jag verkligen framemot. Detta ihop med två helt grymma brudar från Skåne Fitness, Sofie Beckvall och Linda Digby. Ska bli så himla kul att få vara en del av detta lag! Alltid en speciell känsla att kötta i team!
Sofie hörde av sig och frågade om jag ville köra med dem och det var en självklarhet att jag ville det!

I lagtävlingen har man olika moment att fokusera på.
Linda Digby står för teknik, Sofie Beckvall tar hand om styrka och Linda Luts löpning.

13412871_10157172823900045_3972633804023319624_n– Jag kunde aldrig deltaga förra året på grund av axelproblem. Nu är den helt hundra så ska det bli riktigt intressant att se hur mycket man kan pressa kroppen.
I vilket fall så kommer det bli en mäktig upplevelse att få vara med om. Jag känner mig starkare än vad jag varit innan, båda i styrka och löpning.

– Men det kommer bli tufft, alla som är där är ju där av en anledning. Det blir roligt och en erfarenhet rikare. Hinder är till för att lösas så det är bara att åka dit och försöka lösa alla hinder så bra som möjligt.

Monkeyswing önskar hela trion ett stort lycka till i Kanada och håller tummarna för medalj.