Benen känns förvånansvärt ok ännu. Sprungit lite för snabbt men efter igår blir det låg fart rundorna igenom. Har kört fartlek sedan den 12 med rundor med farter som sträckt sig från 7.30-1.55 min/km. Så ganska skiftande minst sagt.

Igår råkade jag hamna under 4 i någon nerförsbacke men annars var det jämnt och fint runt 6.47-7.30.

Jag har inte börjat dela upp rundorna ännu utan kör dom i ett svep så länge det känns gött. Jag byter skomodell varje dag men inte märke. Finns så många bra modeller från Icebug så det är inget problem.

2019 kommer bli ett år med mycket event och resor. Vår första resa går till Båstad och kommer bli en riktigt njutningsfull helg med en behaglig och anpassningsbar mängd träning som kan bli precis så hård eller soft som en önskar. Föjt av grymma kvällar på Hjorten med god mat och dryck.

För att veta mer om denna resa maila mig på viktor@monkeyswing.se med ämne Båstad. Och glöm inte av att vi har 20% på allt i Silvas webbshop till och med 30 januari. Så skynda fynda. Koden har du fått i vårt senaste nyhetsbrev. Om inte så maila mig. Klicka här för att komma till Silva.