Dagen började med lite spadtag på gymet. Under fem timmar grävde jag loss en massa jord och grästuvor från berget brevid traversväggen till ljudet av boken Flickorna på englandsbåten som handlar om journalisten Nora.

Jag fick lyfta bort tre kopparödlor samtidigt som Nora samtalade med en fullvärdig på Nörrebro. Antagligen samma som jag mött tidigare, samma ödlor alltså, en stor och två mindre. Och myrorna visade sitt missnöje genom att bita mig i händerna då jag rensade bort stenar från jorden innan jag skickade ner den in i väggen under traversväggen.

Detta lågintesiva pass var jättebra för min återhämtning om man får tro klockan. Det kändes bra i kroppen om man får tro mig och jag är glad att den övre delen av gymet nu ska bli lika fin som den nedre.

Gymet kommer att ha premiär för allmänheten i vår. Det blir en riktigt grym dag. Mer om det långt senare.

Jag har medvetet valt att skynda långsamt med gymet. Det viktigaste för theocrgym är att det är en plats för alla där alla kan delta på sin nivå oavsett om det är på våra pass eller på egen hand. Därför har jag inte velat stressa fram något utan tagit det organiskt och låtit det ta form sakta. Alla som besöker oss i dagsläget är riktigt bra människor och jag är glad över att få vara endel av kulturen. Alla hälsar på varandra före grupp-pass och ger varandra pepp under passet. Och då folk tränar där på egen hand så råder en fin stämning. Ingen ger oönskade tips och alla kan vara sig själva.

Vi har i dagsläget över 50hinder plus oändligt med kombinationer och möjligheter för bra träning på egen hand och våra grupp-pass håller extremt hög nivå. Vill du få en bra kondition är vi en vattentät leverantör av det. På köpet blir du grymt bra på ocr.

Det är väldigt fint att ha förmånen att få hålla pass för så många grymma personer varje vecka.

På onsdag har jag möte med Sara Trolte och inom kort startar hon upp pass i Eriksberg, det blir vår första öppna grupp på Hisingen vilket känns kul. Och jag kör en provträning i Kålltorp den 25augusti. Två nya områden i Höst alltså.

Tack för att du väljer att träna med oss och tack alla ni som väljer att springa lopp i gymets namn.

Glöm inte av att du har rabatt hos Aktivtius, Wearcolour, Icebug, Gococo och hos loppen Hellrun, OCRGolden trophy, Actionrun, Berzerk och Mudlife.

Vi ses i Slottskogen imorgon kl 18.30.