Tisdagen den 13 September 2016 gick jag upp klockan 05 på morgonen för att ta mina väskor och gå ut från min lägenhet i Oslo som varit mitt hem de senaste fem åren. Med 60 kg packning tog jag mig mot Oslo Lufthavn.

Mitt nya liv kommer att vara i Spanien. Jag har sprungit hinderbanelopp, OCR sen maj 2015 och jag fastnade så hårt att jag bestämde mig för att starta upp träningsläger inom det området. Mitt första race skulle egentligen skett 2014 men på grund av en svår sjukdom kunde jag inte delta, mina tankar började sväva iväg när jag låg sjuk hemma

”Tänk om man skulle starta ett eget företag”.

Det var mina föräldrar och jag som tillsammans bestämde oss för att detta inte bara skulle vara en dröm utan faktiskt bli till verklighet.

Mamma och pappa bor nere i Benicassim, en typisk spansk stad på östkusten sedan 9 år tillbaka. På vinterhalvåret är det tomt på människor medan sommaren gästas av turister som tar del av den 11 kilometer långa sandstranden.
På andra sidan staden höjer sig små bergstoppar med en utsikt över havet där stadsinvånarna har skapat vandringsleder upp till topparna och märkt ut dom med små stenfigurer eller färgade prickar på stenarna.

12985364_10209265984751183_5952669615414152083_nMina föräldrar jobbade tidigare för ett företag som hade rehab-resor ner till Benicassim på vinterhalvåren, för folk med reumatism då de mår bättre i varmare klimat. Där kom mamma och pappa i kontakt med ett företag som heter Intur Sport. De anordnar träningsresor för alla typer av sporter och länder. Landslag inom fotboll, cykling och motorcross är några som använder sig flitigt av dessa tre hotell som ligger på rad längs en gata som går upp från Strandpromenaden. De hotellen kommer vi att kunna erbjuda våra gäster att bo på.

Detta liv är jag nu på väg till, landade i Barcelona för några timmar sedan och sitter nu på tåget vidare. Fortsättning följer…

/Camilla Anne-li Lagemyr

Följ Camillas resa på Instagram: @ocr_trainingcamp