Dagen började strålande med jobb för theocrgym i Jonsered.

Följt av ett pass i Bohus på hinderbanan som är själva urmodern till theocrgym. Nuförtiden är theocrgym ett rörligt träningskoncept med aktiviteter i flera stadsdelar i Göteborg. På väg mellan passen tog jag en vit lina som kostade 1500:-. En såkallad heldragen linje som var så förbjuden att köra över så att polisen hade fyra bilar på platsen. Jag har aldrig åkt dit för något innan, inte en enda gång under mina stökiga år. Smått otroligt trots många förhör och annat. Självklart har jag alltid varit oskyldig så det beror väl på det.

Nu som 100% helylle medborgare får man plötsligt en bot. Kändes riktigt kul, har aldrig känt mig mer som en bidragande del till samhället. Jag betalade den på plats och fick dessutom köra över en heldragen linje både in och ut från avfarten dom vinkade in mig på. Tre för en alltså! Bra pris.

Helgens EM har väl knappast undgått någon. Jag var inte på plats men har, pratat med teamvänner, följt live och sett massor av bilder och filmer. Riktigt fet tävling och all heder till alla som klarade alla hinder. Inte så mycket heder till arrangören som marknadsfört det som ett ocrlopp då det var fullt av riggar på rad och knappt någon löpning alls mellan dessa. Brukar kallas ninjawarrior.

Det är priset man får betala för att hålla på med en oreglerad sport.

Jag är glad att jag valde VM i år istället för att gå armgång nonstop i två dagar i Esbjerg.

Jag har fått ett snack med superatleten Martina som enkelt tar mig i löpning på 15m. Med 226kg ok på ryggen tar det henne 6.9sekunder.

Det skulle förmodligen ta sjukvårdare ungefär 6.9sekunder att dra fram mina rester under oket om jag försökte mig på den rundan.

Martina Andersson är Sveriges starkaste kvinna med dito titel på EM och en 9 placering i världens starkaste kvinna.

Mer om Strongwoman Martina Andersson imorgon här på monkeyswing.

En grymt fin dag avslutades med ett kul sätt att tävla. Då jag väntar på bussen hem med Nicole och djuren så ser jag att det tar den 14min till vår hållplats. Jag har precis tryckt i mig en enportionsförpackning med naturel yoghurt så jag tänker. Jag kan nog slå bussen.

När Den väl kommer travar jag glatt iväg brevid. Jag leder i 15m som gick snabbare än 6.9s men med endast 0.5kg på ryggen. Sedan börjar jakten. Jag får klättra över ett tak, lågt och odramatiskt men ändå, inne på Chalmers och sedan travar jag på. Vid kungsparken ser jag bussen på väg in vid kopparmärra så jag sätter in spurten, den måste ju stanna vid Brunnsparken innan den är framme vid lilla bommen. Jag dundrar på i slemfart, även känt som dregelfart även känt som oj var det någon jag kände fan också-fart. Och lyckas komma in på lilla bommens hållplats en halv fot före bussen. Mycket roligt och trevligt sätt att tävla. Mot sig själv men ändå inte. Busschauffören gjorde tummen upp och körde sedan iväg då jag lämnade lite yoghurt i papperskorgen innan vi gick ombord hemma.

Vill du köra samma lopp så börja på DR Forselius Backe och sluta på LillaBommen. Du ska ha marginal så att du skulle kunnat åka med bussen, nr 52 mot skogome, från busshållplatserna. Enjoy!

Nöjd och död i utesängen på däck.