Twenty by NOCCO är en proteinberikad kaffedryck som passar perfekt för både tidiga morgnar och slitiga stunder på gymmet. Kaffedrycken innehåller 20 g protein och 87 mg koffein –. en perfekt blandning för en ny generation kaffedrickare.

– Twenty by NOCCO är en ny funktionell kaffedryck för en ny generation kaffedrickare. En perfekt kombination av protein och kaffe som passar närhelst du vill. Drick den på väg till jobbet, efter ett tufft träningspass eller som ett alternativ till din vanliga kaffe, säger Louise Nobel, Marketing Manager för NOCCO.

Twenty by NOCCO (235 ml) innehåller 20 g protein och 87 mg koffein och serverar med fördel väl kyld. NOCCO:s proteinkaffe är rik på protein och som en del av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil bidrar den till att bibehålla/öka muskelmassan. NOCCO:s proteinkaffe är förpackat i en cylinderformad kartongförpackning som gör det möjligt att förvara drycken i rumstemperatur. Den kommer att finnas till försäljning från och med vecka 26. Rekommenderat pris för Twenty by NOCCO är cirka 30–35 kr. Läs mer genom att klicka här