Lidingöloppet. En av landets största löparutmaningar.
Rickard Edh antar utmaningen, en av landets största inspirationskällor.

– För lite drygt två år sedan när jag bröt ryggen och krossade fötterna i en klätterolycka så hade jag ingen aning vad detta skulle leda till. När jag stod på toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro på årsdagen så började jag undra vad som faktiskt var möjligt. Så nu tar vi nästa steg och sätter nya mål.

Rickard Edh genomförde ”En Svensk Klassiker” innan han var med om den otäcka olyckan och nu är det dags igen.

14407598_10154133715985756_1197238093_n– Samtidigt som jag kryddar mitt nya mål med att försöka slå mina egna tider, så har vi börjat spela in en dokumentär med förhoppning att skänka lite inspiration.

En Svensk Klassiker skall utföras inom ett kalenderår och innefattar Vätternrundan, Vansbrosimmet, Lidingöloppet samt Vasaloppet.
Rickard har betat av det två förstnämnde tidigare i år, på lördag är det hög tid för att se vad benen står pall för då 30 kilometer på mjuka spår väntar.

– Kan jag kan du. Sluta grubbla, kör bara!

Spana in teasern till den kommande dokumentärfilmen och låt dig inspireras.

Monkeyswing önskar @Inspiredhofficial ett stort lycka till.
Vill du läsa mer om Rickards otroliga resa? Klicka här

 

Patric Olé

Patric Olé

Chefredaktör | patric@monkeyswing.se