Med theocrgym ville jag skapa en plattform där träning kan vara en naturlig och okomplicerad del av vardagen. Det funkade bra då jag åkte inlines som ung så varför skulle det inte funka nu. När vi åkte inlines suddade vi ut gränserna mellan träning och socialt umgänge och det är ur den känslan jag skapat theocrgym.

Idag gjorde vi vårt tredje event som vi kallade en helt normal träningsbrunch, tillsamans med BarNormal skapade vi en helt grym start på söndagen.

Deltagarna fick dela på 1500 overshoulder från 1-60kg

100x 300m löpning, 1000 armhävningar och 500x 50m farmerswalk.

Tillsammans med våra coacher var vi över 30 personer där de 29 deltagarna skapade magi genom att klara alla repetitioner på 34min.

Varje insats räknas och det var fint att se hur peppande alla var mot varandra oavsett hur mycket eller lite man tränat tidigare.

Efter att uppdraget var avklarat promenerade vi bort till BarNormal och njöt av en grym buffé med bland annat anksallad, melted cheese sandwich, kimchihommus, portabello sallad mm. Riktigt gött och perfekt efter träningen.

Efter den här dagen blev jag riktigt stolt över att få vara endel av detta grymma träningskoncept.

theocrgym gör något helt nytt och spännande samtidigt som det är det mest klassiska och gjorda som finns. Vi låter helt enkelt alla delta på den nivån de vill. Precis som det alltid har varit inom t. Ex. Inlines och skate.

Tack för idag alla!