Nu öppnar Icebug sin audition för vinterns Free Mind-kampanj! Här kan du nominera dig själv eller någon annan som du tycker behöver lite mer Icebug i sitt liv.

”Ända sedan starten 2001 har vi på Icebug jobbat med en sak.
Vi löser dina problem.

Oavsett om ditt problem är att du bor i Övertorneå och har en kissnödig hund som ska rastas tre gånger om dagen, att du har en glashal uppfart mellan farstun och brevlådan eller att du precis fått jobb som ispimpelguide i 20 minusgrader, så har vi lösningar. Vi hjälper alla som behöver sköna vandringsskor, slitstarka orienteringsskor eller dubbade vinterskor som är tillräckligt snygga för att passa till kostym.

Icebug vill vara både problemlösare och glädjespridare – och vi mår som allra bäst när vi kan göra vardagen lite bättre för någon annan.

Därför söker vi nu människor vars liv inte alltid är som i de glansiga livsstilsmagasinen. Människor vars vardag ibland kantas av motvind, snöslask och känslomässiga motgångar.

Vi vill helt enkelt träffa människor som behöver lite mer Icebug i sina liv.”

Det är dags för Icebugs årliga kampanj Free Mind, där användarna får vara ansiktet utåt för skonyheter. Och den här gången har Icebug laddat ordentligt för att skapa några oförglömliga dagar för tre lyckliga vinnare.

För att nominera dig själv eller någon annan klicka här