Tänkte först köra lite längre och lugnt idag. Det blev helt tvärt om. Kände att mina trötta ben efter gårdagens 500höjdmeter på 2.5km inte skulle gå till spillo utan att krämas ur ordentligt.

Har man skaffat sig riktigt trötta ben så kan man ju lika gärna använda dom.

Värmde upp med en 3km där jag ökade farten efter första km. Landade på 12.01min. De sista två km på 3.47min jämt och fint.

Sedan blev det 800m x3 och gick riktigt gött in i väggen på den andra. Gött e det.

Sedan mysjoggade jag hem och klev ombord till en helt grym middag av bästa Nicole. Nicole hjälper mig med min kost, och ibland har man sån tur så att hon även lagar maten. Sluter kostcirkeln åt mig så att säga.

Tryckte i mig maten och 1liter vatten och ligger nu i skrivande stund på en yogamatta på däck där jag under 20min bökat runt inför rosédrickare som är för snåla för att betala entré till GES på Bananpiren. Jag bor på en husbåt i LillaBommens hamn. Där det i dag bjuds på underhållning. Av GES och av en stel yogautövare med ett blomkålsöra. Jag.

Här nedanför är 800ingarna. Ska trycka ut en till och 3kmaren före under 12min om ett tag. Känns som ett rimligt prestationsmål. Tycker prestationsmål kan bli rätt hetsigt. Jag är mest ute efter en go känsla i huvudet. En känsla av att vara stolt över sig själv. Den känslan växer med en förbättrad kondition. Det är därför jag och theocrgym säger ”alla har rätt till en bra kondition”. Eftersom det indirekt betyder att alla har rätt att få känna sig stolta över sig själva.

Löpningen skedde på asfalt och gräsmattor. Körde med icebug DTS4.

Jag har fem par av den skon och tycker att alla funkar helt grymt. Ibland kör jag i den flera dagar och pass i rad så då är det skönt att kunna byta sko. För husbåtsfriden så att säga. Har märkt en väsentlig skillnad i fotlukt sedan jag börjat använda gococo strumporna. Fötterna är mycket fräschare och luktar mindre. Mycket uppskattat av alla i innerstaden ?.

Supporters till min yogasession. Såkallade lathundar som leker kasta gris.

Imorgon blir det häng på theocrgym. Kom förbi och lek hinderbana med oss.