Den 1 juli är det dags för tävling på Kroppslabbet i Lidköping.
Har du vad som krävs för att bli den segrande ninjan?

Tävlingsinformation:

Kroppslabbet Ninja III är inspirerad av den Japanska TV-showen Sasuke (Ninja Warrior).
Tävlingen är uppdelad i fyra banor, stages, med stegrande svårighetsgrad. Samtliga deltagare kommer få chansen att prova sina färdigheter i både stage 1 och stage 2. Därefter gallras startfältet inför stage 3 och endast de allra bästa får till sist göra upp om totalsegern i den svåra finalbanan, stage 4.

Stage 1: En rolig bana som alla har en möjlighet att klara då den inte ställer så höga krav på styrka utan mer fokuserar på balans och kroppskontroll.

Stage 2: Denna bana är tuffare än stage 1, det är här deltagarna får bevisa att de har vad som krävs för att ta sig vidare i tävlingen. Balans, greppstyrka och överkroppsstykra sätts på prov.

Stage 3: Denna banan är så lurig och tuff att endast ett fåtal, de allra bästa ninjorna, kommer klara sig igenom den felfritt. Flera spektakulära Ninja Warrior hinder ska bemästras.

Stage 4: Finalen! Om stage 3 var svår så är stage 4 omöjlig! Här kommer en värdig vinnare att utses som Kroppslabbets Ninja-mästare.

Tidsschema:
11:00 Genomgång och start av stage 1.
14:00 Genomgång och start av stage 2.
16:00 Genomgång och start av stage 3.
17:30 Genomgång och start av stage 4.
18:30 Prisutdelning
19:30 Middag på Hotell Edwards

Mat:
Vi kommer erbjuda hämtning av mat från pizzeria Roma, de har mycket goda sallader utöver det klassiska pizzeria utbudet. Beställningar tas upp mellan stage 1 och stage 2.

Pris och priser:
Startavgiften för tävlingen är 395 kr när man köper via hemsidans webshop eller 500 kr på plats.
Entré för icke tävlande 80 kr.

Boende:
Hotell Edwards kommer att hosta Ninja-middagen efter tävlingen och även erbjuda kraftigt reducerade priser på boende. 900 kr för ett dubbelrum inkl. frukost eller 600 kr för ett enkelrum inkl. frukost. Ett himla mysigt hotell med en ruskigt bra frukost!

Kroppslabbet erbjuder madrassplats i gymmet utan kostnad men då får man ta med sig sovsäck/kudde och allt man behöver.

www.kroppslabbet.se