Missa inte chansen när Extremfabriken i Stockholm för tredje gången arrangerar en tävling inspirerad av TV-showen Ninja Warrior.

För att delta behöver du ingen speciell träningsbakgrund, alla kan vara med då tävlingen börjar med lättare utmaningar för att sedan öka i svårighetsgrad.

Du anmäler dig till tävlingen genom att köpa ditt startbevis från Extremfabrikens shop. Först till kvarn gäller och totalt finns det 100 platser, åldersgränsen är 14år.

Vad innebär begreppet ”Ninjatävling”?
Det är en TV-serie spin-off av det Japanska originalet Sasuke. I 15 års tid har showen låtit 100 deltagare åt gången utmana vad som sägs vara världens svåraste hinderbana och har genom åren spridit sig världen över. Under tävlingen så får deltagarna en chans att ta sig igenom en rad hinder med ökande svårighetsgrad. Misslyckas man med något hinder så är man ute ur tävlingen.

Tävlingsformat:

• Du tävlar individuellt mot en hinderbana bestående av flera hinder med olika svårighetsgrad.
• Det är samma bana för alla deltagare.
• Tävlingen genomförs i 3 delmoment
• Separat ranking mellan tjejer och killar genom bana 1 och 2. Det innebär att tjejer och killar har lika möjligheter att ta sig till final -> förklaring till hur detta går till finns som inlägg på eventet.

Precis som som förra året så kommer Extremfabriken att ha fina priser från sponsorer som lottas ut till alla deltagare. Du behöver alltså inte vinna för att ha chansen till ett fint pris. Skor från Merrell, kläder från Workout Empire, Energibars från Clif Bars, dryck från NOCCO och mycket mer. Placering 1-3 får extra fina priser

Datum & Tider:

25 Mars 2017

Bana 1
11:00-15:00 – Lång, klurig och fantastiskt kul. Alla deltagare får testa hela banan. Missar man ett hinder så får man ett fel. Minst fel och snabbast tid placerar sig högst i ranking.

Bana 2
16:00-18:00 – Lite kortare, lite svårare men ännu lite roligare. 30 deltagare från bana ett går vidare.
Bana 3

Final, 19:00 – Här bjuder vi in allmänheten att se på när Sveriges 10 bästa Ninjor gör upp om titeln. Faller man på ett hinder i finalen så är tävlingen över. Den som kommer längst på kortast tid vinner.

Observera att tiderna är ungefärliga

För mer info klicka här