Enormt stärkt av den härliga helgen i Dalarna som avslutades med en spontannatt på grymma Hjorten i Båstad. Många mil i bil är inget problem när man gjort många mil till fots. Så satte jag motvilligt igång veckan med lite spypass.

Förra veckan var vilovecka med prehab, styrka och hinderteknik.

Så denna vecka är snabbvecka tänker inte så mycket på vad som ska ske men det ska ske i hög puls och jag ska vilja gå hem ganska omgående efter start. Då är det en bra nivå.

Kände mest för att mysträna idag så jag unnade mig 1km uppvärmning i uppförsbacke till den första intervallen som blev 600m x4 kuperad skogsväg. Varje varv avslutades med en liten backe.

Riktigt gött förutom på nr 4 då jag dundrade rätt in i fondväggen.

De tre första gick på 1.59, 1.58, 2.01 och den sista med en fondväggstapet i pannan gick på 2.11. Helgens lopp och framförallt snabbmat, godis och efterfest kändes i kroppen. Jag älskar när man blir påmind om att fyra glassar per dag inte alls är bra för prestationen. Synd. Jag är bra på glass. Älskar klockan jag har men när det kommer till höjd är den verkligen ingen höjdare. Som tur är så får kroppen resultat av backarna även om inte klockan märker av dom.

Efter det körde jag en lugn km uppför till nästa ställe där jag körde upp och ner för en brant trailbacke nonstop i 10min. Det resulterade i 1.4km och efter det kom den äntligen. Spyan som bekräftade att jag tagit i rejält.

Det firades med en sista intervall som blev 1km nedförsbacke.

En helt ok dag och bra start på denna snabbvecka.

Dagens pass får högsta betyg och alla hakorna log efteråt.