Vännerna som började med utomhusträning har nu flera grymma OCR-lopp i sitt register. 2018 innefattar den ärofulla touren ”Golden Trophy” tre hårda lopp á la 5 km med 100 hinder vardera.

Nytt för kommande år är bland annat flera nya riggar för den som saknat mer tekniska klätterhinder samt flera stora hinder som de som var på Military Fitness sista lopp i oktober fick ett smakprov på. Känslan att ta sig över det näst sista hindret var lite som på toughguy i England, stora hala stockar och grova rep flera meter över marken med ett obetydligt säkerhetsnät skapade både puls och en dramatisk känsla. 2018 utlovas mer av detta och vi kan knappt bärga oss, vem älskar inte stora hinder som utmanar både kropp och knopp? OCR när det är som bäst helt enkelt.

Förutom de tre loppen i Golden Trophy så blir det Mudrun i samarbete med Göteborgsvarvet samt fyra andra race.

Military Fitness levererar kvalitativa evenemang med utmaningar för alla nivåer och flera grymma atleter i ELIT-fältet så som Karin Karlsson, Anna Örtendal, Oskar Pedersen, Tobias Sjöberg och Anna Larsson.

Detta har gjort att deras lopp växt mycket under året och till 10årsjubileumet så förväntas samtliga lopp sälja slut. Nu på fredag 24 nov kl 12:00 släpps registreringen till
Military Fitness Racetour 2018.

Text: Viktor Byhr