Det är fortfarande konstigt att vakna glad varje dag.

Det kanske det alltid kommer att vara, förmodligen inte men det får vara så just nu. Jag tänker ofta på vilken förmån det är att ha hittat sätt på vilka man kan göra sig själv glad.

Ett av de bästa sätten är att få omges av starka och inspirerande personer.

Och få betalt för det.

På mitt jobb träffar jag dagligen människor som har valt att anstränga sig för att må bra. Det är det mest inspirerande som finns. Människor som gärna klättrar upp på den brantaste och jobbigaste sidan på berget för att utsikten kanske är bättre där.

Människor som väljer att försöka påverka sin situation istället för att hänga med huvudet och bara åka med.

Livet kan bli hur som helst, det kan bli fint, underbart och vackert. Det kan bli misär, ångest och helt åt helvete. Det kan bli helt olika saker för väldigt lika personer beroende på vart man föds och hur man växer upp.

Och så kan det bli exakt det du gör det till. Det är inte det samma som att alla dagar är fina för resten av livet. Nej livet är och kommer nog alltid att vara upp och ner, det är ju endel av charmen. Det är hur du väljer att möta de olina topparna och dalarna som avgör hur ditt liv blir.

Här är några av mina många förebilder inom träning. Människor som är grymt inspirerande att få hänga med. Och som jag är tacksam över att lära mig så mycket av varje vecka. Tack alla grymma kunder till theocrgym både på och utanför bild ???