Den berömda rampen, tips och trix för din träning och ett späckat scenprogram är några av höjdpunkterna när Göteborgsvarvet Expo flyttar in på Svenska Mässan för andra året, 18-20 maj. Senast kom 52 500 besökare. Nu laddar Svenska Mässan för nytt rekord.

Förra året flyttade för första gången Göteborgsvarvet Expo från Slottskogsvallen till Svenska Mässan. Syftet var att ge plats för att utveckla arrangemanget som slagit i taket på Slottskogsvallen.
– Vi lyckades bra redan första året, och hade fler besökare än tidigare och de stannade längre, säger Monika Ölund, affärsansvarig på Svenska Mässan.

Hela 52 500 besökare kom till Göteborgsvarvet Expo, en rejäl anstormning.
– Då hade vi ett stort fokus på att uthämtningen av nummerlappar skulle fungera smidigt och det lyckades vi med. Nu vet vi att det funkar och kan satsa ännu mer på att utveckla arrangemanget.
Bland annat görs en storsatsning på scenprogrammet under temat inspiration och motivation. Många kända profiler medverkar, bland andra Kalle Zackari Wahlström som berättar om hur man gör träningen roligare, Aron Andersson pratar om sina äventyr och mental träning och ”Musse” bjuder på löptips.

På mässgolvet finns också Toughest som även i år utmanar besökarna med ett antal hinder och bjuder på tips och trix för hur man klarar dem.
– Här kan den som vill prova den berömda rampen, som betyder både skräck och förtjusning, och något man ska klara, tycker många.
Även Sats finns på plats, men med ett lite annat upplägg. Mycket kommer att handla om råd kring kost och träning.
– Vi vill också att maten skall vara en del av upplevelsen och kommer att servera god och hälsosam mat till alla besökare.

På mässgolvet finns också ett 100-tal utställare, med 1000-tals produktdeals och specialerbjudanden från de främsta varumärkena inom sport och livsstil.
Förutom cirka 40 000 löpare i Göteborgsvarvet besöktes mässan av cirka 12 000 ickelöpare.
– Den här siffran vill vi verkligen öka. Det här är ett spännande arrangemang för alla som är intresserade av sport och hälsa, och det ingår väldigt mycket i entrébiljetten.

Fakta:

Göteborgsvarvet Expo är en mässa för alla som är intresserade av sport och hälsa.
Mässan arrangeras 18-20 maj på Svenska Mässan.
Lär mer: www.goteborgsvarvetexpo.se

Köp din biljett till Göteborgsvarvet Expo >>>