OCR Westervik Summer Camp bjuder för andra året i rad in till ett träningsläger för dig som gillar OCR och gärna utmanar dina gränser.

Välkommen till Västervik mitt i sommaren för ett femdagarsläger späckat med träning och skönt häng! Under OCR Westervik Summer Camp mixas hinderbaneträning, klättring och löpning med ninjaträning och annan funktionell träning och lek. Sist men inte minst kommer vi dessutom att springa hinderbaneloppet Titans5ive, som är ett perfekt lopp för såväl ocr-novisen som den erfarne ninjakrigaren.

Antalet deltagare är begränsat till 20, eftersom lägret arrangeras ideellt och till självkostnadspris. Så fundera inte för länge. Det är först till kvarn som gäller.

Program (Uppdateras framöver med fler detaljer på event-sidan som du finner längre ner)

Onsdag 5 juli
12:00 – 13:00 Meet up
13:30 – 15:30 Teambuilding
18:00 Grillning och kvällsaktiviteter

Torsdag & fredag 6-7 juli
Blandade träningspass i Västervik och Oskarshamn

Lördag 8 Juli
OCR-loppet Titans5ive i Rimforsa
Kvällspass i Västervik

Söndag 9 Juli
Återhämtningsträning
Lunch och gemensam avslutning 13:00

Praktisk information

Logi finns på en centralt belägen skola i Västervik. Det är sovsal eller grupprum som gäller, du behöver ta med egna sängkläder, kudde, madrass/liggunderlag. Dusch och omklädningsrum finns på skolan. Utöver de fem måltider som ingår i deltagaravgiften får du ordna med mat/mellanmål efter eget huvud. På kvällarna kommer vi att tända en grill för de som vill laga mat på detta vis, men det går naturligtvis även bra att gå ut och äta om man känner för det.

Deltagaravgiften ligger på 800 kr (självkostnadspris) för hela helgen och inkluderar mat (5 lagade måltider), boende, hyra av klätterutrustning, startavgift till loppet Titans5ive och en mängd varierade träningspass.

Observera: Sista anmälningsdag, inklusive betalning, är 28 juni.
Åldersgräns: För att allt deltagande ska kunna ske under eget ansvar vill vi att samtliga deltagare ska vara myndiga.

För mer information och anmälan KLICKA HÄR

Varmt välkomna till fem dagars befriande träning i sommarsköna Västervik!
/Toni Larsson, Caroline Petersson och Tomas Bovinder