Vilken fin dag det blev!

Morgonen började med sorg för en vän som lämnade in alldeles för tidigt. Fick beskedet igår men kunde inte riktigt fatta det.

Imorse på bussen till loppet rann tårarna då jag tänkte på alla roliga fina stunder vi haft.

Väl på plats på loppet insuper jag all kärlek från teamet och alla fina OCRmänniskor i denna grymma community.

Jag får en riktigt fin och lång uppvärmning och ser fram emot att testa att trycka på lite igen. Det var ett tag sen. Benet känns bra och starten börjar jag lite snabbare än vanligt. Vill inte fastna eller trängas i första hindret som är en lång rad med däck så jag trycker på rejält vid starten. Farten ligger runt 2.40min/km den korta sträckan in till däcken så jag måste bromsa rejält och ta in till höger för att lägga mig i en mer rimlig takt resten av den 1km långa uppförsbacke som utgör början på loppet.

Tobias Jäger gör en lugn och kontrollerad passering efter ca 700m och jobbar sig upp till top5, förbi och upp i ledning som han sedan håller Total kontroll på hela vägen in i mål.

Mitt lopp fortsätter i en ny fart och jag går in med högre fart än någonsin i riggar och andra hinder. Landar på en 14plats vilket jag är mycket nöjd med.

Grym stämning i theocrgym-tältet hela dagen och jag blir väldigt stolt över att få vara endel av den fina gemenskap vi har.

Emelie gör ett grymt starkt lopp och tar en grym 4e plats i elit dam.

En riktigt lyckad dag för theocrgym på alla plan, många nya PBn bland annat av Lina Högberg och David Dahl och vinst samt 4plats i Elit.