Gladiator-utmanare eller Ninja Warrior atlet, Hassan och Besnik Shala eller Alexander Mars! Startfältet inför Kroppslabbets Ninja III har aldrig varit så starkt och stjärnspäckat med atleter från de olika TV-showerna Gladiatorerna och Ninja Warrior Sverige.

Frågan är om det blir Alexander Mars som åter igen tar hem titeln i Kroppslabbets Ninjatävling eller om någon kan lyckas ta sig igenom alla fyra banor på snabbare tid.

Startfältet har aldrig varit starkare!
André Sihm, vinnare av Ninja Warrior Sverige säsong 2 kommer återigen tillbaka till Lidköping tillsammans med en bred skara utmanare för att försöka knipa segern ifrån mästaren Alexander Mars. Mars som under året som gått visat på att formen är god med en andra plats på Ninjatävlingar i USA.

Även Sihm har rest runt i världen tillsammans med Team Europa och tävlat i olika Ninja Warrior-tävlingar.

– I år har vi höjt spänningen ytterligare med svårare och ännu mer spektakulära hinder än tidigare. Det gäller att förnya sig och komma på nya roliga hinder inför varje tävling, berättar Jonas Nordmark tävlingsledare och en av ägarna till Kroppslabbet.

Bröderna Shala från Falköping tävlar tillsammans igen!
Många lokala förmågor har tränat hårt under året för att ha någon chans mot de mer etablerade Ninja-atleterna. Från Falköping kommer bröderna Shala med sina sidenkalsonger. Hassan Shala som länge såg ut att ta en pallplacering i Kroppslabbet Ninjatävling II men som under bana 4 ramlade ner till en 6:e placering. Hassan tar till sommarens tävling med sig sin bror Besnik Shala som visade på styrka och vilja när han kom långt i TV-showen Ninja Warrior Sverige 2015 och 2016.

– Även om många av deltagarna har meriter från både Ninja-warrior Sverige och Gladiatorerna är alla välkomna att anmäla sig för att delta på tävlingen och testa på att vara Ninja för en dag. Vi har höga förhoppningar på våra lokala förmågor och vi har även bjudit in några unga ensamkommande flykting-killar från Afghanistan som visat på teknik och styrka utöver det vanliga och som vi tror kan gå långt i tävlingen, säger Jimmy Kjell, Speaker för dagen och en av ägarna till Kroppslabbet.

Tävlingen startar kl.11.00 på lördag den 1:e juli och håller på hela dagen fram till kl.18.00.

De två första banorna får alla anmälda deltagare testa, efter bana två går de bästa vidare till bana 3 och 4 där det hela avgörs. Publik är välkomna under hela dagen för att hjälpa till att heja fram lokala förmågor och träffa atleterna från TV.