För andra året i rad arrangeras Göteborgsvarvet Expo på Svenska Mässan – upplevelsearenan och mötesplatsen för alla som är intresserade av träning, sport och hälsa. I år är talarstartfältet fyllt med ett 30-tal inspirerande föreläsare. Scenprogrammet är gratis och ingår i entrébiljetten.

Göteborgsvarvet Expo erbjuder ett gediget scenprogram med talare som bl a Kalle Zackari Wahlström.

Några av scenprofilerna under årets Expo:

Kalle Zackari Wahlström, känd från bland annat programmen Svett & Etikett och Gympaläraren och författare till boken Stark som en björn snabb som en örn. Under sina två föreläsningar på Expot berättar Kalle om hur man ska tänka kring träning för att det inte ska kännas ”så satans tråkigt”.

Lovisa Lindh, förra årets sensation i Friidrottssverige. Lovisa som tog Sverige med storm när hon kammade hem brons i EM, och senare kvalade till Olympiska Spelen. Under Expot kommer Lovisa prata om sin väg till framgång, om hur hon hittat inspiration och motivation i med och motgång, och om varför hon älskar just distansen 800 meter.

Aron Andersson, en sann inspiratör med en enorm fysisk och mental styrka. Aron är den första personen i rullstol som bestigit Kebnekaise, han har även armcyklat från Malmö till Paris och simmat 37 kilometer över Ålands hav. Aron har bevisat att det som många tror är omöjligt, faktiskt är möjligt. Under sin föreläsning berättar Aron om hur man vänder motgång till framgång, vikten av att ständigt arbeta med sig själv och om betydelsen av den mentala inställningen.

Charlie Eriksson, fick år 2016 priset som årets bästa föreläsare. Under sin ärliga föreläsning Aldrig Ensamberättar Charlie om sin resa med psykisk ohälsa, panikångest och självmordsförsök. Och hur han hittade gnistan i livet igen genom att inspirera och motivera ungdomar till att välja livet.

Alexandra Zazzi, är matskribent, författare, radiopratare och tv-kock. Hon var även den första kvinnliga deltagaren som kammade hem vinsten i programmet Robinson. Under sin föreläsning kommer Alexandra prata om mat och motivation i vardagen, med en smak guldkant.

Mikaela Parmlid, före detta golfare som tävlat på världens tourer bland världseliten. Under sin föreläsning kommer Mikaela prata om vikten av den mentala och fysiska inställningen, ett vinnande koncept oavsett om det handlar om dig som person, idrottare, ledare eller medarbetare.

Utöver det starka talarstartfältet erbjuder Expot även ett 100-tal utställare med över 400 ledande varumärken. Man kan prova på Toughest hinderbana både för vuxna och för barn, barnen kan också delta i en skattjakt med utlottning av fina priser, och på Incontro hålls det ett After Run Party där Barbados och Tre Drag står för underhållningen.

Göteborgsvarvet Expo arrangeras på Svenska Mässan den 18-20 maj.
För mer information www.goteborgsvarvetexpo.se

Köp biljett här >>>

GöteborgsVarvet Expo är sport- och hälsomässan för hela familjen med ett brett utbud av de senaste trenderna, produkterna och aktiviteterna inom sport, träning och hälsa för alla åldrar. Mässan erbjuder ett 100-tal utställare av sportswear, outdoorwear, träningsprodukter, kost/energi, rehab, massage, resor, teknik, mm. Det finns även ett gediget scenprogram med 30 kända talare och profiler, som ger sin syn på hälsa och träning.