Idag körde jag aktiv vila efter jobbet.

Arbetsdagen bestod av trevligt lunchmöte, bygg på banan i form av kapa och hänga upp kedjor i riggrummet samt borra däck och måla hinder följt av pass på marklandsgatan.

Jag är så otroligt stolt över att få vara endel av våra kunders resa. Kroppen är verkligen helt grym och det är så fint att se alla utvecklas och göra de mest fantastiska saker. Trots höjdrädslor, tvivel på vad som går och trots total trötthet så presterar alla helt grymt bra. Det är så himla fint att se.

Efter jobbet lämnade jag hundarna till Nicole och sprang ut i skogen. Det blev mörkt ganska snart och jag fumlade runt i mörkret utan lampa.

Dagens pass var tänkt som aktiv vila så det passade bra att inte ens ha möjligheten att springa fort. Rundan skulle spenderas i zon 1 och zon 2. Det gick fint men tar alltid en stund. Tog en omväg genom stan när jag tillslut lyckades trampa ut ur skogen. Tricket för att inte fastna under en stubbe och dö mörkrädd-döden är att söka höjd och hålla sig på höjden så länge som möjligt. Det är ljust längre högre upp. Och skuggorna ser inte riktigt lika mycket ut som hivhorsespruterånare* uppe på höjden.

På stan var det fest, kulturkalas och europride på en och samma gång.

Bra drag och massor av musik. Jag höll mig till planen trots detta och smög lugnt hemåt med små goa steg.

12km tog 1h26min och jag andades genom näsan nästan hela tiden. Supersmys!

Dock inte lika mysigt som gårdagens fårkalas.

* Hivhorsespruterånare är precis som det låter en rånare som i stället för typ kniv eller pistol rånar en med en hivinfekterad spruta med heroin i.

Det skulle man ju tycka var sjukt mycket värre än t.ex. en pistol.

Om någon hotar en med pistol kan man alltid chansa och spöa hen men ingen chansar med Hivhorsespruterånaren.