Sportgalan 2017, den 8-9 april i Prioritet Serneke Arena har växt fram ur 6 års erfarenhet från grundaren Robert Glamin. Efter att ha arrangerat mässor i Helsingborg Arena, Globen, Friends Arena & nu i Nordens största multisport arena i Göteborg.

Efter bytet från ”FitnessGalan” till ”SportGalan” har mässan behållt sin ”Fitness-inriktning” och även kompletterat med massvis av nya utställare, sportutövare och träningsintresserade människor. Mässan har växt till sig ännu större urval av utställare såsom Workout Empire, Njie, Lohilo, Memira, Pierre Robert, SKINS, Nordic Wellness, Prime Nutrition, AV33, Celsius, Försvarsmakten och många, många fler.

Prova på olika typer av träning, träffa kända idrottsprofiler, lyssna på föreläsningar och titta på tävling i Crossfit. Dessutom arrangerar Military Fitness en sprinthinderbana i ”true military style” på 2,5 km. För att inte nämna Barnens Hinderbana och Mudlife OCR som infinner sig. Är man nyfiken på Street Workout och vill lära sig att tex stå på händer finns Barstarzz Sweden till tjänst med en monter att klänga och hänga i. Mycket nöje med andra ord.

För mer information och biljetter klicka här