Militaryfitness lopp är kvalité rakt igenom. Evenemangen har växt mycket de senaste åren men inte utan att kvalitet och upplevelsen har växt med dom.

 

Deras lopp är perfekta som första lopp, det är en hanterbar distans och inga överdrivet tekniska hinder längs vägen. Här är det snarare det stora antalet hinder som är utmaningen. 100st fördelade över 5km närmare bestämt.

 

Säsongspremiär 2018

Det första loppet går av stapeln lördag den 24mars på Stenungsön strax utanför Göteborg, i Stenungsund.

Banan går delvis intill Stenungsbaden yachtclub där du kan gå på spa och ta en välförtjänt återhämtning efter loppet. Det bjuds dessutom på varierad terräng och löpning längs kusten, det kanske till och med blir dags för årets första bad i havet?

Loppet kräver inte att du är simkunnig men om vi känner detta gänget rätt så kommer vi nog åtminstone bli blöta på benen…

Militaryfitness lopp är roliga och precis så tuffa som du gör dom, är du på väg att göra ditt första lopp och känner att träningen inför loppet kanske inte blivit vad den vore, kör i en lugnare takt. Tillåt dig att jobba på den nivån där du befinner dig nu och var stolt över dagsformen. Se din nuvarande form som en möjlighet och inte som ett hinder. Det kommer nog med hinder längs vägen så du behöver inte begränsa dig själv med att skapa en massa egna hinder i ditt eget huvud. OCR är roligt och tillgängligt för alla efter egna förutsättningar. Har du hårdtränat ända sedan förra året och vill ta revansch i en högre fart än sist, kör på! Våga hitta den fina linjen mellan plågeri och lycka som det innebär att springa en hinderbana så fort en kan. Var inte rädd för farten och se hur mycket du kan pusha dig själv längs vägen.

Eller varför inte köra med vänner eller partner, släpp lös era inre  krafter och hjälp varandra längs vägen.

För dig som inte springer i gäng och ändå vill ha hjälp så kan jag garantera att OCRfamiljen kommer sträcka ut både händer och fötter för att hjälpa till där det behövs. Det är det som kännetecknar sporten.

En god stämning och en känsla av att alla är på samma lag och hjälper varandra.

Anmäl dig idag och ta del av ett välordnat lopp och en tuff, rolig och fullt möjlig utmaning för alla, på sitt eget sätt. Jag lovar att känslan då du får medaljen om halsen är bland det finaste du kan vara med om.

Nu kör vi igång säsongen 2018. Vi ses den 24mars på Stenungsbaden.

Du anmäler dig enkelt här

Snabbfakta

Namn: OCR Golden Trophy Stenungsund
Datum: 24:e mars 2018
Plats: Stenungsbaden Yacht Club.
Beskrivning: Terränghinder
bana i kustnära miljö. Grunda vattenhinder i hav förekommer.
Start & mål: Stenungsbaden Yacht Club.
Banlängd: 5km med 100 hinder.
Krav på simkunnighet: Nej.
Utmaning: Antalet hinder att passera inklusive grunda hinder i hav.
Straffrundor: Nej

Du anmäler dig enkelt här