Med sina 6000 kvm fullspäckade med extremsportsaktiviteter för adrenalinstinna så ser den nya inomhushallen i Gävle ut att vara ett av de fetaste och coolaste ställen som öppnat på svensk mark.

Den här inomhushallen har allt från luftkuddar, pumptracks, street rails, klätterväggar, trampoliner och Ninja Warriorbanor. Innanför dessa väggar, under samma tak kommer bmx åkare, skejtare, inlinesåkare, skidåkare, kick-bikers, snowboardare, och parkour/freerunners kunna träna och leka sida vid sida tack vare en unik layout som har fått alla som sett ritningarna att dra efter andan.

Dome Adreneline Zone har inte bara revolutionerande högteknologiska prylar som bland annat en airbag där du kan landa dina airtricks och rulla vidare, den har även en enorm 3-rums layout, 11 olika extremsportsaktiviteter, speciellt utformade för både nybörjare- och proffs. Resturang, café, tillfällig övernattning, omklädningsrum och konferens/kalasdel finns också att tillgå. Det här är platsen där dina sportdrömmar kommer att slå in.

10 februari slås portarna upp och gästerna kan välja mellan de tre rummen som heter ”jump and pump”, ”street park” och ”unlimited zone”

 


Jump and pump: 1300 m2, Foam pit 20×8 m, 12 m högt i tak, 9m hög startramp. Rummets airbag bygger på ny teknologi som ger dig känslan av att landa i mjuk snö. Oavsett vad du landar på. Skidor och snowboards är exempelvis utrustade med små hjul så att alla kan utnyttja airbagens fördelar. 

Street parkrummet är den största ytan med obegränsade möjligheter för alla besökare. Välj din favoritdel bland deras stora högpresterande Trampoliner/Foampit/Airbag/Parkour/Klättring/Airtrack/Freerunning/Ninja Warriors mm.

The Unlimited Zone är rummet som skiljer sig mest från de andra två; Det är en trampolinpark på stereoider med extra ninja Warriorbanor, parkourinslag och klätterväggar. Allt sammansmält till ett enda stort magiskt rum för dig att träna på dina stunts, flippar, monkey bars och klättring.

Text, Jorge Lattof
För mer info besök www.thedome.se

Sneak peak på Dome Adreneline Zone Feat Martin Söderström