Monkeyswing älskar hinderbanor och nya kreativa intiativ.
OCR Fältet i Ale, cirka 30 minuter från Göteborg har precis öppnat. Här kan du träna inför ditt lopp eller testa om hinderbana är något för dig. Träna själv, med vänner eller träningsgrupp.

Fältet är en hinderbana i terräng med hinder som är i svårighetsgrad med vad du möter på ocr-lopp som exempelvis Toughest eller Tough Viking. Banan består i nuläget av den röda slingan som är 1 km lång med 13 hinder. Ytterligare två slingor är under uppbyggnad och målet är att det ska finnas tre slingor som tillsammans bildar en lång slinga på närmare en mil. Priset är 60 kr per tillfälle och för den som vill träna året ut 2016 kostar det 200 kr.

Den röda slingan är konstruerad för race med fast-lanes och straffrundor. Här finns möjlighet för alla som på eget initiativ vill samla en grupp för att tävla. Det finns även ambitioner att hålla mindre tävlingar under årets gång samt märka alla banor med reflexer för att kunna erbjuda reflexlöpning under vinterhalvåren.

– Som inbitna klättrare vet vi hur viktigt det är att ha någon plats att mötas på, träffa likasinnade och träna tillsammans. Ganska snart efter vårt första ocr-lopp kände vi avsaknaden av en bana att träna på där man fick både hinder och distansen i löpningen. Vår ambition är att denna plats skall bli ett givet ställe för alla ocr-intresserade att åka till oavsett om du vill träna för dig själv, i grupp eller köra ett race mot vännerna, säger Marcus Jernberg & Mariana Karlsson OCR Fältet

hinderbana p1050596
All träning och aktivitet på Fältet sker på egen risk.

Hemsida
Facebookadress