NOCCO kickar igång det nya träningsåret med en ny efterlängtad koffeinfri burk med smak av hallon/citron. Det senaste tillskottet i NOCCO-familjen innehåller precis som de övriga gröna burkarna 5000 mg BCAA, är helt sockerfri och full av vitaminer och mineraler.

Nytt träningsår betyder ny smak från NOCCO. NOCCO BCAA+ Hallon/Citron är koffeinfri vilket gör den perfekt för kvällspasset och alla andra träningstillfällen då du inte vill eller behöver få i dig koffein. En efterlängtad nyhet som hjälper dig att hålla igång träningsmotivationen och samtidigt infria nyårslöftet.

– Det var dags att släppa en ny koffeinfri smak lagom till nyår då vi vet att träningsfokuset är som allra högst. Det är många som har efterfrågat en ny smak utan koffein då den passar perfekt för kvällsträningen. Vi tycker att vi nu hittat en smak som är här för att stanna, säger Louise Nobel, Nordic Marketing Manager på NOCCO.

Likt övriga produkter i sortimentet innehåller årets första nyhet l-karnitin och grönt te-extrakt. Självklart är den helt utan socker. NOCCO BCAA+ Hallon/Citron kommer att finnas till försäljning i detaljhandeln, servicehandeln och utvalda gym.