Kroppsviktsträning i all ära men det många missar när det kommer till träning och livet är att lyfta sig själv mentalt.

Vi, alltså jag i ett försök att inte känna mig helt ensam i denna frågan, har ofta väldigt lätt att hitta positiva kvalitéer hos andra medans den egna framgången gärna sopas under mattan. Den helt vanliga lagom snygga mattan som vem som helst har råd med.

Sverige är ju som bekant fantastiskt, och visst är det fantastiskt att ett helt folk fostrats till att minsann inte lyfta fram sig själva eller sina egna kvalitéer? Problemet ligger ju i den meningen. Att det skulle vara någon annans ansvar hur vi har det. Som att staten skulle ha något att göra med vår livskvalité. Om du har en egen stat så är det såklart bra att låta folk tro att du tar ansvar för deras liv och ser till så att dom alltid klarar sig. Det är då mycket enklare för dig att beskatta dom.

Det bästa hade varit om vi istället uppskattade oss själva. Skröt mer. Om vi helt enkelt skröt så mycket så att det ordet inte ens hade en negativ klang längre. Så länge det har det så kan vi jobba med upplyft istället. Vi behöver lyfta upp oss själva mer.

Säga till oss själva att vi är bra och att äga våra beslut.

Stå för våra val och vara stolta över det vi åstadkommit.

Det finns så otroligt många människor som är jantade så långt ner i skorna att dom har lättare för att underhålla ett missbruk än att titta sig själva i spegeln och säga ” Du är en bra, stark och inspirerande person och jag är stolt över dig. I dag är det din dag!”

Vad är syftet med att skapa alla dessa knäckta personer? Att skapa ett land där ingen får vara bättre än någon annan? Alla kan vara exakt lika bra, eftersom alla kan vara bäst. Alla har fan rätten att må bra. Så vi borde fokusera på att lära oss själva att må bra. Att lyfta fram allt bra vi gör och att inte skämmas för våra prestationer vad de än kan vara.

Förminska inte din egen vardag samtidigt som du slösar livstid på att jämföra den med andras. Eller, om du vill jämföra dig med andra så bli så bra du bara kan på det. Och berätta för alla du möter hur grymt bra du är på det. Äg det, och njut av att bli bäst. Allt vi gör är fantastiskt så länge vi lyfter upp oss själva i processen.

Jag har t.ex. skaffat fem betalningsanmärkningar och rökt så mycket gräs att jag fått elen avstängd. Sjukt bra gjort. Snacka om förmåga att välja ett spår och köra på det. Nu har jag förvisso valt ett annat spår i livet men jag kör med exakt samma driv och passion i det spåret och det går riktigt bra. Jag lärde mig nämligen i röken och mörkret att det är upp till mig att vara ljuset i mitt liv och det är upp till mig att lyfta mig själv.

Efter att ha löptränat 2 år kom jag på plats 36 på tough guy. Sjukt bra!

Jag är så himla grym och bra!

Du ser, nu läste du det. Läs det en gång till högt. Ha det gött!