Noll motivation. Hade på mig vanliga kläder hela dagen och älskade det. Jobbade några timmar med Icebug i deras butik och tänkte springa efter det. Kroppen ville ha mat så det fick den innan det var dags för gruppträning. Åkte till passet för att mötas av en anmäld. Ställde in och åkte och lämnade bilen igen.

Gick hem och somnade på soffan. Vaknade vid 21 och satte på bastun och sprang sedan runt opean med omnejd för att få ihop dagens 6km. Råkade trampa i en skreva mellan två stenar på kajen. Blev lite yr av smärtan och trodde i 100m att foten var körd. Fortsatte givetvis springa för att undvika svullnad och stukning. Det tog längre tid än vanligt men gick att springa ur denna gången också. Lite läskigt att det tog sån tid bara. Brukar gå över snabbare.

Äter väldigt bra mat nu men kombinerar det med väldigt mycket dåligt godis så har ingen riktigt skön fart i benen. Kunde ändå hålla 4.03 i snitt som får ses som ok med en kallstartad nyvaken gubbe på en blöt rallybana med mycket snäva kurvor 🙂

Ser fram emot att börja mattoppa efter nyår och börjar redan nu med en godisfri vecka. Ska försöka hitta ett sätt att kunna hålla högre fart över tid under nästa år. Resten av den här julkalendern får dock bli bra mycket långsammare.