Vår träningsresa till Svalbard är äntligen live och öppen för bokningar.

Vi har tagit emot flera bokningar redan första dagen vilket känns grymt kul. Vi har jobbat på bra med detta på kort tid och det känns riktigt kul att vara endel av detta grymma team.

Helgen innebär träningsresa till Båstad dit vår allra första resa någonsin går nu på torsdag.

Det är precis så här jag velat utveckla theocrgym och det är kul att vi nu börjar prova denna nya produktgrupp.

Till våren kör vi ytterligare resor i Sverige och inom kort börjar vi även köra event ihop med bland annat BarNormal där vi blandar träning med god mat på roliga sätt.

Vi vill guida våra kunder till ett långsiktigt och roligt förhållningssätt till ett aktivt liv. Ett liv där träning snarare är en bonus än ett jobbigt måste.

Våra träningsresor kommer alltid att ha en twist. T.ex. den lyxiga miljön på Hotel Hjorten i helgen. En fin kontrast mot utomhusträning på en höstig Bjärehalvö.

Dagens pass blev premiär för mig på grindpasset med Icebugs snabbaste löpare. Jag fick mycket bra pepp och coachning hela vägen. Det är kul och lärorikt att springa med folk som enkelt springer i från en utan att blinka.

Passet är ca 5km kuperad grusväg uppför och sedan direkt ner igen utan vila. Totalt ca 11km min snittfart blev 4.04 på 10km. Nöjd med det då det var första gången och kul att ha målet att komma under 4min/km.

Avslutade med dusch och ombyte på Icebugs kontor. Älskar deras skohyllor utanför omklädningsrummen.