Den 18 augusti är det dags för final i OCR golden trophy på Backamo lägerplats en kort biltur norr om Göteborg.

Precis som de två tidigare deltävlingarna i OCR Golden trophy så är det 5km och 100 hinder som gäller.

Det är snarare det stora antalet hinder som är utmaningen här till skillnad från andra lopp som har färre men mer tekniska hinder. Ett väldigt roligt koncept som gör banan tillgänglig även för nybörjare. Något jag uppskattar mycket. Ett lopp är ju ett perfekt mål och även en bra måttstock mot sig själv. Spring loppet i år oavsett nivå och försök sedan slå dig själv nästa år.

Du som kör alla tre loppen i OCR Golden trophy får en fet guldmedalj i målgång. Övriga går absolut inte lottlösa utan får military fitness 160g tunga platinamedalj att pryda hemmet med.

Military fitness gör bra lopp med rutinerade funktionärer och roliga banor. Hindren är till stor del enklare varianter med några riktigt pulshöjande utmaningar som sticker ut, vad sägs t.ex. om dragonsback mellan 40fots containrar eller lianen mellan plattformarna som Camilla och Fredrik från theocrgym klarar galant på filmen.

Detta lopp är ett måste för dig som vill ha en rolig och jobbig utmaning. Det finns inga straffrundor så du som kör run for fun kan helt enkelt själv avgöra vilka hinder du vill ge dig på och vilka du vill spara till nästa år.

Anmäl dig idag genom att klicka här.

Ps. Vänner och kunder till theocrgym Ange kod: theocrgym18 när du anmäler dig för rabatt och ange THEOCRGYM som team/lag om du använder koden.