Som medlem hos Bruce har man möjlighet till flera spännande träningsformer och behöver inte längre känna sig begränsad till ett och samma ställe. Konceptet ligger minst sagt rätt i tiden, variation är ju faktiskt A och O.

Appen som du laddar hem till din telefon har ett utbud med allt från yoga, gym, simning, klättring, poledancing, beachvolleyboll med mera. Nyfikna som vi är passade vi på att ta ett snack med Magnus Elm, grundaren av brucepass.com.

Ett medlemskap till flera olika ställen är genialt och idén uppkom egentligen genom ren frustation.

– Jag hade varit medlem på SATS i många år, skulle ut och resa en lång period och försökte pausa mitt medlemskap men blev bara runtslussad av SATS kundsupport och sen skulle jag skicka in någon blankett som jag missat en stämpel på… jag tröttnade och la ner. Tre år senare när jag var påväg hem till Stockholm igen efter min resa, som blev något längre än tänkt, satt jag och kolla mitt bankkonto och blev frustrerad över alla pengar SATS dragit under varje månad. Tänkte typ ”hur kan dom komma undan med sådana här saker?”

Magnus började istället att fundera på hur ett träningsmedlemskap skulle se ut om han själv fick bestämma, i sin egen drömvärld.

– Tanken var då ungefär såhär, all träning i ett medlemskap, allting i en app där jag kan boka pass eller gå på egen träning, jag vill lägga in mitt kort och betala för en månad i taget och jag vill ha en PAUS-knapp direkt i appen utan att jag behöver prata med någon kundsupport som bara vill sälja på mig fler saker. Ungefär så blev det också.

Det finns ett väldigt blandat utbud av träningsformer, hur har dessa valts ut?

– Vi tar med alla träningsställen som är duktiga på det dom gör, som har passion och brinner för det. Allt från gym och kickboxning till klättring och yoga.

Kan man både gå på pass och träna fritt för egen maskin så att säga?

– Yes, båda funkar fint. Vi har byggt appen specifikt för att passa både egen träning (vi kallar det öppen träning) och pass.

I dagsläget fungerar ert medlemskap om man bor i Stockholm eller Göteborg, kommer fler städer och studios att tillkomma framöver?

– Kommer fler nya studios varje vecka och nya städer kommer säkerligen inom en snar framtid.

Vad kostar ett medlemskap och är det någon bindningstid?

– Vi tror inte på bindningstid så nej, du betalar för en månad i taget, exakt som Spotify eller Netflix. Det kostar 690 kr att vara medlem i Bruce. Då kan man gå på obegränsat antal pass och öppen träning, vi har heller ingen begränsning per studio/ställe som vissa andra har, avslutar Magnus Elm


     Magnus Elm med kollegor #Brucepass

Bli medlem idag, de 20 första som anger koden ”monkeyswing” får Bruce medlemskap för 490 kr per månad (gäller sedan alla månader hela 2017) istället för ordinarie pris som är 690 kr per månad.
Erbjudandet gäller för Göteborg.

Klicka här för mer info och registrering

 

Monkeyswing kommer att testa Brucepass för att variera vår egen träning med råge. Bland annat skall Polestar Fitness besökas där dom erbjuder stilar som cirkusträning, luftakrobatik, burlesque och flexibility.
Vi återkommer med rapporter allt eftersom. Vem vet, kanske finner vi helt nya intressen och passioner på köpet!