Ullevi Arena Challenge är Nordens hindertätaste obstacle run i riktig arenamiljö med 60 hinder på en 5 kilometer lång bana där man startar och går i mål på Ullevi i Göteborg.

Det hela handlar om 60 spektakulära hinder inne och runt om Ullevi på en 5 km lång bana. Inne på arenan står bland annat världens största ramp (i OCR tävlingssammanhang) 7,5 meter ovan marken, sug på den. Tävla enskilt eller i lag och må så där onödigt bra, tidtagning och medalj till alla som slutför loppet är en självklarhet. Prestige och glädje är en svårslagen kombination, det är ju sedan gammalt. Den 18e november har du chansen att bemästra, övervinna och stoltsera på den anrika arenan. Tro fan att vi ses!?


Det kommer att finnas en actionshop, alltså en butik full med allt du behöver till dina kommande race och träning i största allmänhet. Barnaktiviteter i form av ”meet and greet” med gladiatorer kända från TV är inte att glömma. Området kommer även att inneha DJ och musikuppträdanden. Vi snackar folkfest i allra högsta grad. Har vi nämnt att det är fri entré för dig som vill beskåda och uppleva arrangemanget som publik?

Brucepass är på plats för att hålla i både tävlingar och aktiviteter. För dig som inte riktigt kan hålla dig tills den 18e november då tävlingen i Göteborgs urbana djungel äger rum är ett hett tips att deltaga i ett pass inom OCR-Teknik på Sankt Jörgen Park redan nu på lördag den 11e, läs mer här.

Anta den ultimata utmaningen i årets sista OCR-lopp och ta del av gemenskapen. För mer info och anmälan till Ullevi Arena Challenge klicka här.

Just nu erbjuder arrangören dig och far 2 startplatser till priset av 1!
Använd koden: FARSDAG så dras rabatten automatiskt vid anmälan.
(Gäller fram till och med lördag)