Jorge Lattof säger sitt om Revolution Race GPx Pro pants

Jag tar mig till ett utegym, närmare bestämt till Slottsskogen i Göteborg för att se hur Revolutions Race GPx pro pants gör sig i träningssammanhang. Börjar med uppvärmning och redan där känner jag hur lätta byxorna är samt hur min rörlighet inte alls begränsas av byxorna, tvärtom tror ja att jag är lite smidigare än vanligt med dessa på. I grunden är det samma material som i ett par tights, fast de sitter inte lika tight. Stretchen finns där, åt alla håll. Jag utför olika kroppsbelastande övningar där ben och knän måste böjas och användas, aldrig känner jag att byxorna är i vägen.Vardera ben innehar en lårficka som slutar precis ovanför knät. I den vänstra så finns en liten innerficka och jag tänker att den gör sig bra för sedlar. På sidan av knäleden återfinns ett blixtlås med ett meshnät för ventilation. De är funktionella på alla sätt och vis, inte minst när det kommer till att klättra, hoppa, krypa etc. Dessutom är förstärkningarna på byxan vind och vattenavvisande.

Jag gillar dom, jag gillar hur de känns mot kroppen, jag gillar att de inte känns när jag rör på mig, de har verkligen lyckats med rörligheten i byxorna och alla fickor får mig att känna mig som ett barn på nytt som älskar att stoppa i och bära med sig diverse ”bra att ha saker”. Gylfens blixtlås är väl tilltagen och knappen i byxlinningen känns som en knapp som aldrig kommer lossna. I slutet av varje ände finns en resår med rem och tryckknapp som du kan spänna fast i fyra olika lägen för att få mer eller mindre tight mudd. En krok till att fästa i skosnörena finns framtill, dold i ett veck.

   

Revolution Race GPx Pro pants får 5 av 5 bananer.
Jag har ingenting dåligt att säga om dessa byxor. För mer info om brallan, klicka här

Text: Jorge Lattof