Körde 8km trail med kund där merparten för mig var i zon2 och zon3.

Mycket fint i skogen och kroppen känns kanon.

Efter det åt jag ris, bönor och kyckling följt av fisksoppa och frukt ett par timmar senare.

Efter middagen åkte jag och kollade in ett nytt bostadsområde till vår platsbank, en fil med bra platser att ha pass på. Och passade samtidigt på att åka längd. Det blev 2km teknikträning följt av 10km på 57min, även det i zon2 och 3.

Riktigt fin dag. Ser fram emot fler hårdare pass nästa vecka. Väldigt glad över att den milda förkyldningen jag fick för ett par veckor sedan gav mig välbehövlig vila så att jag nu är tillbaka och mer sugen på att träna än jag brukar vara.

Dagens dubbel för theocrgym blev pass i Jonsered 09.30 och sedan på marklandsgatan kl 11.15. Väldigt glad över att ha förmånen att få jobba nära så många inspirerande människor som har valt rörelse som ett verktyg för ökad livskvalitet.