I november 2016 slog Europas största trampolin- och parkourpark Bounce upp dörrarna i Kungens Kurva, Stockholm. Hittills har över 100 000 hoppare registrerats – under 2017 öppnar man nya anläggningar i Malmö och Göteborg.

– Vi är överväldiga av det enorma intresset som Stockholmarna har visat för vårt aktivitetscenter. Vi är skapta för att röra oss och Bounce är en plats där man tränar utan att man tänker på det och framförallt har riktigt roligt samtidigt. Vi ser också att många är återkommande besökare, säger Daniel Dersén, VD för Bounce Scandinavia.


Det australienska konceptet Bounce, öppnade sin första trampolin- och parkourpark i november 2016 i Stockholm. Lanseringen i Stockholm har blivit den mest lyckade i Bounce internationella historia. Den svenska verksamheten planerar ett tiotal lanseringar under de närmaste fem åren. Närmast planerar Bounce att öppna ytterligare en arena i Malmö, våren 2017 följt av Göteborg under hösten 2017.

– Jag har åkt runt världen på de flesta av våra öppningar sedan starten 2012. Aldrig tidigare har jag upplevt ett liknande intresse, det är otroligt kul att svenskarna tagit till sig Bounce. Kombinationen av upplevelse, underhållning och träning verkar passa bra i Skandinavien, jag är övertygad om att de öppningar vi har framför oss kommer att bli lika lyckade, säger Ant Morell grundare av Bounce Inc.