Idag blev det 2km lätt kuperat som uppvärmning(4.23fart) följt av 2.5km med 500höjdmeter i en skidbacke. Bragebacken i Slottis. Jag körde 10långa(hela backen) och 5 korta(halva backen) utan vila det tog ca 34min. Sedan sprang jag 2km till en italiensk restaurang där Nicole satt med sin/vår vän Emma. Åt en pasta samt fick resterna från deras tallrikar.

Ett superfint pass följt av ett perfekt avslut. Jag behöver precis som alla andra rejält med mat efter hård träning. Jag äter ca 4000kalorier mat per dag. Tyvärr inte bara glass.

Benen var bra trötta på de sista 2km till restaurangen men lyckades ändå hålla 2.47min/km som högsta fart och 4.15 i snitt.

Imorgon och i helgen blir det mer fokus på längre distanser med fartlek och inslag av längre intervaller.

En fin snabbvecka lider mot sitt slut.

Jag är inte alltid sugen på att träna men idag var jag verkligen det och jag älskade att nästan spy och att få kämpa precis på gränsen till ohanterbar mjölksyra. Det är fint att möta sig själv på bristningsgränsen och få uppleva att besegra sin inre demoner i varje steg. Demoner som säger att det räcker nu och att du inte behöver göra mer. Demoner som kan dra åt helvete och bara tystas genom att motbevisas. Jag är tacksam för att jag genom att bli andfådd ofta ger mig själv ett så bra liv som jag kan.