Idag körde jag äntligen aktivitus onsdagstrail igen. Det var väldigt längesen och det kändes sjukt gött.

Jag var riktigt taggad under hela passet och hade en skön känsla nästan hela tiden. En av de sämre känslorna var då jag nästan trillade ner i sjön på de första två intervallerna och en något sämre känsla var då jag trillade på en av de sista intervallerna. Annars mådde jag strålande hela tiden.

Det är riktigt gött att träna hårda pass i grupp och jag är glad att jag fått till det igen. Det ger så grymt mycket energi att få ta ut sig sådär extra mycket som i mitt fall bara går att göra ihop med andra.

Så här såg några av intervallerna ut i siffror. Notera att höjden inte alls stämmer på denna klockan 1km var t.ex. bara uppför under 1km vilket ger mer än 30hm.

Trailintervaller är klart mycket roligare än platta.