9 december slår Bounce upp portarna till sin 2500 m² stora trampolin- och parkourpark i Nya Hovås, Göteborg. Efter lyckade rekryteringsdagar erbjuds nu 66 personer anställning i bolaget.

För att hitta anställda till anläggningen i Nya Hovås har Bounce haft en annorlunda process än många andra företag. Istället för att lämna in CV och bli kallad på intervju har 500 sökande spenderat två heldagar med uppträdanden, speeddejting och grupparbeten. 500 personer blev till 66, som snart intar sina nya anställningar på adrenalinparken – öppen för allmänheten från och med den 9 december.

– Vi mötte ett enormt engagemang bland de göteborgare som sökte jobb hos Bounce. Vi söker ju efter medarbetare med talang och mycket personlighet och det fanns det mycket av bland de sökande, säger Daniel Dersén, vd för Bounce Sverige.

De anställda är i åldrarna 16 till 40 år och kommer från Kungsbacka, Göteborg, Blomstermåla, Varberg, Costa Rica, Zimbabwe, Australien, Japan, England och USA. 

Medarbetarna i Göteborg kommer att bemanna anläggningen sju dagar i veckan och kommer nu att genomgå en två veckors utbildning av kundupplevelsen på Bounce som även omfattar säkerhet och service.

– Säkerhet i parken är vår främsta prioritet. Därför använder vi bara material av högsta klass och håller en hög bemanning per besökare, säger Daniel Dersén.